Omstart för SFL med Tv-sänd match

12 nov 2020

Igår inleddes den åttonde omgången av Svenska Futsalligan efter ett kort uppehåll, med det Tv-sända derbyt mellan Örebro Futsal Club och Örebro SK Futsalklubb. Matchen slutade 1-5 till ÖSK´s favör. I den andra matchen som spelades i går kväll vann nykomlingen Libertá Futsal Club oväntat, borta mot fjolårs-finalisten IFK Göteborg med 2-4. De resultaten innebär att Både IFK Göteborg och Örebro SK ligger har 18 poäng med 8 matcher spelade.

AFC Eskilstuna spelar sin match i omgången på fredag kväll kl. 19.30 mot Hammarby, borta i Eriksdalshallen. En match som förövrigt sänds på Eurosport. Regerande svenska mästarna Hammarby har inför matchen 15 poäng och AFC Eskilstuna 18. Vid en Hammarbyseger innebär det att de fyra lagen i tabelltoppen ligger på samma poäng (18). Men vid en AFC seger så går vi upp i ensam serieledning med 21 poäng. Se aktuell tabell nedan.


Stötta gärna vår Futsalverksamhet med en ”Soffbiljett”. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Alla bidrag är välkomna då vi fortsatt tvingas spela utan publik.