Jawad Al Jebouri tar nu över som sportchef officiellt

08 dec 2020

Efter en kortare övergångsperiod tar nu Jawad Al Jebouri över jobbet som klubbens sportchef.

Det här är en intern rekrytering och vi vet att vi får in en sportchef som kommer att jobba för att stärka klubben långsiktigt. Jawad har varit verksam i AFC Eskilstuna sedan 2012. Han startade som tränare i U15, som sedan blev U17 och U19. När AFC flyttade från Solna till Eskilstuna 2017 och inledde ett samarbete med Eskilstuna City så tog Jawad över som huvudtränare och sportchef i City. Sedan 2018 har han varit assisterande tränare i AFC Eskilstuna. Jawad har ett stort AFC-hjärta och brinner verkligen för fotbollen. Han har jobbat nära tränare, sportchefer och ledningen i alla år och har byggt upp ett stort kontaktnät inom fotbollen.

AFC Eskilstuna önskar Jawad lycka till i sin nya roll.

Avgående sportchefen Tore Eliasson har valt att gå vidare i sin karriär med nytt uppdrag. Vi tackar honom för hans tid i klubben.