AFC Eskilstunas fysioterapeut Luke Robertson blir kvar i tre år till.

11 dec 2020

Vi är mycket glada över att ha gjort klart med Luke så pass tidigt. Det ger oss och spelarna en trygghet att veta om att han blir kvar. Luke kom till oss i våras och har blivit en mycket uppskattad medarbetare i det sportsliga teamet. Engelsmannen har visat sig ha mycket stor kunskap om sitt område och han är väldigt omtyckt som person. Luke valde att förlänga med AFC Eskilstuna trots att han hade erbjudanden från andra svenska klubbar, från Norge, England och ännu längre iväg.

Luke studerade vid Buckinghamshire New University i tre år och tog examen för 2 år sedan. Hans kontakter med universitetet innebär att vi kommer att kunna använda studenter på praktikperioder för att hjälpa teamet här i Eskilstuna.

 

Luke säger så här om att han valde att stanna i Eskilstuna.

”Jag är glad att jag har tecknat ett långsiktigt kontrakt. Det är en bra klubb att vara i och jag känner att jag har några oavslutade affärer med de spelare som för närvarande är skadade. Den här säsongen har inte varit den bästa när det gäller skador men jag ser fram emot utmaningen att hålla spelarna i form och minska våra skador och förslitningar framöver.”

Förutom att jobba med redan skadade spelare för att få dem tillbaka i spel så snabbt som möjligt så kommer Luke att vara ansvarig för fysträningen.