AFC Futsal vann målrik rysare mot Strängnäs med 11-10

14 dec 2020

Söndagens match hemma i Stiga sports arena mot rivalen Strängnäs blev minst sagt händelserik. 11 minuter in i första halvlek ledde hemmalaget med 4-1 och det såg ut att bli en bekväm match för AFC. Men Strängnäs ville annorlunda och efter halva andra halvlek ledde bortalaget med 5-6 och spänningen stod sig ända in i slutsekunderna. AFC ledde med 11-8 med en minut kvar och Strängnäs reducerade två gånger om och hade även bud på kvittering med bara sekunder kvar. Men AFC höll undan och därmed bröt man Strängnäs segersvit på åtta raka matcher. AFC ligger på en andra plats i tabellen, två poäng efter serieledande Hammarby och Strängnäs ligger på en femte plats, fem poäng efter AFC.

Nästa match är på söndag 20 dec kl. 15.00 då Borås AIK kommer på besök till Stiga Sports Arena.

Matchen ser du som vanligt via appen SFL LIVE.

Highligts från senaste matchen ser du här.