Lawson Sabah klar för AFC Eskilstuna

18 dec 2020

Lawson är en 23 årig mittfältare från Ghana som tillhört IFK Göteborg sedan 2015. Under 2016-2017 spelade han ett antal matcher för Göteborg i Allsvenskan och Svenska Cupen. Därefter blev han utlånad till Varberg (2017) och har de senaste två åren varit utlånad till Linköping City FC. Nu skriver han på för AFC Eskilstuna för de kommande två åren.

Sportchefen Jawad Al Jebouri beskriver Lawson som en bollvinnande, defensiv mittfältare som är snabb, bra i omställningsspelet och duktig på att ta bollen framåt i banan. Han är en spelare med en profil som kommer att passa oss perfekt. En riktig vinnarskalle som alltid gör jobbet till 100 %, både på träning och match.

Lawson som hade flera erbjudanden säger att han valde AFC Eskilstuna för att han vet att det är en klubb som ger unga spelare chansen att ta nästa steg i utvecklingen. Han känner även Pontus Rödin och Adam Larsson sen tiden i Linköping och har bara hört bra saker om klubben från dem.

Vi hälsar #20 Lawson Sabah välkommen till AFC Familjen och önskar honom lycka till!