Innan tomten kommer har vi några saker till vi vill säga till er supportrar.

23 dec 2020

Först och främst vill vi tacka några spelare till för deras insatser under säsongen.

Vi tackar Josh Wicks för hans insatser mellan stolparna. Han tillförde rutin och erfarenhet både på träningarna och på match. Han har även varit en bra förebild för Wille Jakobsson och generöst delat med sig av sina erfarenheter från sin långa karriär. Lycka till i din fortsatta karriär Josh! AFC Eskilstuna är mycket tacksamma för dina insatser under året.

Vi tackar också Gabriel Somi för hans säsong. En spelare som också han har erfarenhet från spel på högre nivåer som varig viktiga för våra yngre spelare. Tack för denna gång och lycka till med din fortsatta karriär Gabriel.

Även Gustav Jarl vill vi sända ett tack för hans insatser tidigt på säsongen innan han tyvärr drog på sig en skada som höll honom borta från spel. Vi känner till din kapacitet och hoppas verkligen att du kommer tillbaka i fullt slag framöver. Stort tack för dina år i klubben och lycka till framöver!

Vi sänder även ett tack till Mark Gorgos. Din talang och spelglädje kommer att ta dig långt framöver. Din tävlingsinstinkt och positiva inställning har betytt mycket för att hålla en positiv anda i laget, även när det gått tungt sportsligt. Stort lycka till framöver!

Gällande Israelen Raz Itzhak som det pratades om i somras så var AFC och spelaren överens om en övergång. Tyvärr blev det aldrig genomförbart på grund av Corona. Raz fick inte inresetillstånd och övergången hann inte bli klar innan transferfönstret stängde.

Gällande nyförvärv framöver så har sportchefen tillsammans med sportrådet, Özcan och Ivan ett pussel att lägga. På grund av det ekonomiska läget för alla elitklubbar så är det extra viktigt att vi hittar rätt. Det gäller både på det sportsliga och personliga planet. Varje ny spelare måste passa in i det sättet tränarna vill spela på samtidigt som det sociala fungerar. Vi har helt enkelt inte råd att chansa i den situationen vi befinner oss i. Därför kan det ta lite tid innan nya spelare presenteras. Ha tålamod – vi jobbar stenhårt för att bygga ett slagkraftigt lag till nästa säsong.

Här kommer en hälsning till er från Josh Wicks.