Efterlängtad seger mot Skoftebyn

25 jan 2021

AFC Eskilstuna Futsal vann söndagens bortamatch mot Skoftebyn med 3-4. Efter en mållös första halvlek var det AFC som öppnade målskyttet genom Dana Kuhi, som satte 0-1 efter 24 minuter. Därefter gjorde Skoftebyn två raka mål och ledde med 2-1 efter 31 spelade minuter. Sen var det dags för AFC att göra tre raka mål, 2-2 och 2-3 genom Lukman Murad och 2-4 genom Rami Oraha i den 37:e matchminuten. Skoftebyn reducerade i matchens näst sista minut men AFC höll undan och fick med sig alla tre poäng hem till Eskilstuna.

Med två omgångar kvar av grundserien ligger AFC Eskilstuna på en fjärde plats i tabellen med 37 poäng. Hammarby leder serien med 43 poäng och på nionde plats (utanför slutspelet) ligger Norrköping Futsal Klubb med 20 poäng.

Nästa match för vår del är på lördag 6 feb klockan 19.05 mot Örebro SK Futsal och den sänds på Eurosport 1.