André Alsanati tillbaka i Eskilstuna

28 jan 2021

André som lämnade Eskilstuna City för Hammarby som 16-åring är alltså tillbaka i staden. Den här gången i AFC Eskilstuna. Efter spel i Hammarbys U19-lag har han varit utlånad från Bajen till IK Frej, där han spelat i Superettan och Ettan Norra de senaste säsongerna. Den vänsterfotade teknikern som även har ett antal ungdomslandskamper för Sverige ansluter till truppen omgående. Kontraktet är skrivet på 2+1 år.

 

Sportchefen Jawad Al Jebouri om värvningen: Vi är väldigt glada att kunna knyta till oss en av Eskilstunas största talanger. Det visar att vi som förening och organisation har växt och är attraktiva på spelarmarknaden. Att få hem en Eskilstunakille som André är helt i linje med föreningens långsiktiga målsättning, att bygga truppen kring lokala talanger.