AFC Eskilstuna samarbetar med Teamporty training center

15 feb 2021

AFC Eskilstuna är glada över att ha skrivit avtal med Teamporty Training Center. A-laget kör gruppträningspass och individuell träning, samt att rehab för skadade spelare. Våra ungdomsspelare erbjuds träning för 249 kr/månad och då ingår individuella träningsupplägg.


Teamporty training center, ett high performance gym för dig som vill träna funktionellt och som verkligen vill utvecklas, oavsett mål, ålder eller kön. Ett unikt koncept här i Eskilstuna där du hittar träningsutrustning av högsta kvalité.

Vi skiljer oss väldigt mycket från alla andra gym i stan. Hos oss är målsättningen att man alltid ska träna rätt och effektivt. Personalen kommer alltid finnas tillgänglig för kvalitativ hjälp även utan PT Paket. Vi vill skapa en familjekänsla där alla känner sig välkomna. Sedan har vi tillgång till sandträning där man kan till exempel utföra snabbhetsträning eller konditionsträning där sanden belastar kroppen på ett unikt sätt.

En stor konstgräsyta för all typ av träning är tillgänglig , från fotbollsövningar till crossfit eller varför inte rehabilitering.

En stor konstgräsyta för all typ av träning är tillgänglig , från fotbollsövningar till crossfit eller varför inte rehabilitering. Alla medlemmar får ett träningsschema att utföra på gymmet så att alla vet vad man ska göra så fort man kliven in på gymmet. Schemat kan sedan anpassas efter dina behov om man väljer ett PT Paket.

Önskar du en plats där du alltid kan få hjälp att förbättra din hälsa och kropp, få kvalitativ hjälp och samtidigt träna hela tiden funktionellt?

Då har du hittat rätt!

Läs mer på www.teamporty.se