AFC utbildar sina funktionärer

21 feb 2021

Under dagen genomfördes årets första matchvärdsutbildning som resulterade i 14 nya diplomerade matchvärdar. Utbildningen bestod av flera delar såsom evenemanget, lagstiftningen & regelverk, konflikthantering, visitation, utrymning och terrorhantering. Personalen och deltagarna avslutade utbildningen med en gemensam lunch.

Gino Torlo som är säkerhetschef i klubben sammanfattar utbildningen så här: ”Målsättningen är att alla besökare som kommer till våra matcher ska känna sig trygga och säkra. För att det ska kunna upprätthållas en hög standard på våra evenemang så var detta ett viktigt steg i rätt riktning. Svensk Elitfotboll ställer även krav på att samtliga värdar ska vara utbildade.”

Nästa tillfälle är på onsdag den 24 februari klockan 18.00.

Det finns ett fåtal platser kvar.

Anmälan görs till: [email protected]