Andra matchvärdsutbildningen för året

24 feb 2021

Idag genomfördes det andra tillfället för matchvärdsutbildningen där 7 matchvärdar fick sina diplom. Utbildningen består av flera delar som är av avgörande betydelse för en värd som tjänstgör på Tunavallen. Utbildningen avslutades med en god gemensam middag.

Gino Torlo sammanfattar dessa två dagar så här: ”Klubben är stolt över att ha fått ett flertal brinnande eldsjälar som vill fotbollen och AFC väl. Idag hade vi ett par stycken borta pga jobb och sjukdom men det var inte mindre kvalité på utbildningen för det.

Vi har jobbat hårt med att få hit ideella krafter ett tag, och det har till slut lönat sig. Förutom att klubben sparar pengar, så har vi folk här som gör det lilla extra för evenemanget. Vi satsar stenhårt på att skapa en trevlig hemkänsla på Tunavallen när AFC Eskilstuna är arrangör. Detta får man just av att ha personal som är hängiven och jobbar med hjärtat och är tillgängliga överallt på arenan.

Det är även riktigt häftigt när man får reda på vilka bakgrunder och erfarenheter våra värdar har. Det finns allt från projektledare, plåtslagare, blivande poliser, personal från kyrkor, studerande till vanliga fotbollsfantaster och egna företagare. Eskilstuna i ett litet nötskal kan man säga. Just nu har vi ett trettiotal ideella och cirka ett 20-tal utbildade. Vi kommer även att belöna våra ideella krafter under och efter säsongen såsom ekonomin tillåter i dessa svåra tider. Jag har inget mer att säga förutom att vi är stolta och glada över uppslutningen!

Jag uppmanar även er andra i Eskilstuna som har tid över att höra av er till mig. Låt oss göra Tunavallen till en trevlig mötesplats för alla.”

Gino Torlo: [email protected] 076-255 45 55