Gino Torlo – nu även Kanslichef

28 feb 2021

AFC Eskilstuna behöver förstärka organisationen gällande administration och struktur. Därför har Gino Torlo utsetts till Kanslichef.

Under alla år i klubben har Gino visat sig som en ansvarsfull och professionell anställd som kan driva och utveckla samtliga administrativa frågor, personal och teknik. Han har redan skapat många kontakter för klubbens alla delar, har stor respekt hos kommunen och andra myndigheter. Gino kommer att fortsätta jobba som säkerhetsansvarig och evenemangsansvarig. Han är även klubbens Integrity Officer. Det innebär att han tillsammans med SEF ska se till att hålla koll på ev. matchfixning, spelmissbruk och annan kriminalitet kopplat till fotbollen och klubbens affärer.

Gino själv säger så här om det nya ansvarsområdet.

– Jag är glad för att få förtroendet av klubben och detta är en naturlig övergång till större ansvar över utvecklingen av klubben. Genom åren har jag även fått fina kontakter i Eskilstuna som kan hjälpa klubben på lång sikt. Mina starka egenskaper är just organisation, ledarskap och en empatisk och lösningsorienterad mentalitet till saker jag tar tag i. Jag kommer att sätta struktur på många saker och skapa en ännu bättre arbetsmiljö för klubben. Det blir en utmaning som jag hoppas att alla i klubben kommer att känna igen inom en snar framtid.