Chidi Omeje förlänger med AFC Eskilstuna

06 apr 2021

Den 30-årige Nigerianen har förlängt sitt kontrakt fram till sommaruppehållet till att börja med. Chidi som kom till AFC från Dalkurd 2015 och var med och spelare upp oss till Allsvenskan för första gången 2016. Sen blev det ett par år i GIF Sundsvall 2018-2020 innan han återkom till oss sommaren 2020.

Sportchefen Jawad Al Jebouri säger så här om förlängningen:

  • Chidi blir en viktig del i byggandet av den här unga truppen. Han har lång erfarenhet av spel på högsta nivån i Sverige. Vi känner honom mycket väl sedan tidigare och vet vilken kapacitet han har. Han var en viktig del då han hjälpte oss till Allsvenskan 2017 och han var en lika viktig del av att hålla oss kvar i Superettan förra säsongen.

Vi är glada över att ha Chidi Omeje kvar i AFC-Familjen. Lycka till under säsongen!