Business AFC Eskilstuna – ett modernt och effektivt nätverk

Inför säsongen 2019 har vi nöjet att presentera klubbens nya företagsnätverk – Business AFC Eskilstuna. 

Business AFC Eskilstuna har som traditionella nätverk syftet att hjälpa företag att bygga nya broar och hitta nya affärsmöjligheter. Men vi vill ta detta, om inte bara ett steg, utan två steg längre genom att erbjuda en helt ny plattform som förenklar och ökar möjligheterna för dig att hitta nya kunder och samarbeten. 

Genom ambitionen att förbättra nätverksupplevelsen, både för dig som kund och för oss som klubb, har vi utvecklat en hemsida och en mobilapp där allt som angår nätverket och ditt företag ligger uppladdat.

Här följer några exempel på hemsidans funktioner:

Tack vare denna smarta lösning är det nu möjligt för dig att göra affärer dygnet runt, och inte bara under nätverkets officiella sammanträden. 

För att nätverket ska bli en attraktiv och levande plats för dig som företag är det viktigt att du är aktiv och utnyttjar hemsidans funktioner. Ladda gärna upp något erbjudande som t.ex. 10% eller 20% rabatt på din produkt eller tjänst. Då kan du räkna med att andra företag erbjuder dig rabatt på deras produkter och tjänster. ”Ge och ta” är nätverkets nyckelord!

Behöver du hjälp med att ladda upp ett erbjudande, eller vill du redigera din profil? Oavsett vad det gäller är du alltid välkommen att kontakta Gustav som är ansvarig för hemsidan och mobilappen.

OBS! Du som befintlig samarbetspartner till AFC Eskilstuna är redan medlem i Business AFC Eskilstuna. Saknar du inloggning kontaktar du Gustav på [email protected] 

Vill du bli medlem i Business AFC Eskilstuna kostar det 3 500 kr, och då ingår också ett företagsårskort.  

Med detta sagt hälsar vi dig varmt välkommen till AFC-Familjen och önskar dig ett stort lycka till med nätverkandet och affärerna!

© Copyright 2018. Designed by Doctype