Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4

AFC Eskilstuna gör klart med Fredrik Sandell

Fredrik Sandell är klar för AFC Eskilstuna

Fredrik Sandell är klar för AFC Eskilstuna

AFC Eskilstuna har gjort klart med den erfarne och duktige vänsterbacken Fredrik Sandell. Fredrik kommer senast ifrån söndagens motståndare Sollentuna FK och har spelat över 60 matcher i Division 1 för bland annat Sollentuna samt Vasalund.

Ni som har varit på våra träningsmatcher har sett Fredrik Sandell redan och vi vet att det har pratats mycket om hans trygghet i backlinjen på läktaren.

Välkommen till AFC Eskilstuna Fredrik, klassisk sportfråga men hur känns det?
- Känns såklart väldigt bra att ha skrivit på nu. Man vet att man kommer tillhöra laget under säsongen och kan börja fokusera 100 procent på det nya laget.

För dom. som inte har sett dig under försäsongen, beskriv dig själv som spelare
- Som spelare skulle jag beskriva mig som löpstark, bra på att kommunicera och hjälpa mina medspelare runt omkring mig, positionssäker och lugn med bollen.

Du har ju varit hos oss i några veckor nu, Vad är dina första intryck av klubben samt lagkamraterna?
- Första intrycket av klubben har varit positivt. Mycket proffesionellt med bra struktur med allt från träningar, till samlingstider och det fina omklädningsrummet där kläderna alltid är på sin plats när man kommer. Sedan min första träning har jag känt mig välkommen av spelarna i laget och kommit in i gruppen bra.

Du har ju mycket erfarenhet av spel i Ettan, Vad är det som krävs för att lyckas i serien?
- Ettan är en tuff serie och finns sällan några enkla matcher. För att lyckas i serien måste man såklart ha spelare med kvalité (vilket vi har) men också vara organiserade och beredd att jobba för varandra. Man får inte slarva med grunderna och behöver spela med mycket passion. Tycker vi tar steg hela tiden i den fotboll som tränarna vill att vi ska bedriva och tror att vi är på helt rätt spår. Vi som grupp ska bara bli lite tightare då det är många nya och kan ta lite tid innan man lär känna varandra fullt ut både på och utanför plan.

Åter igen varmt välkommen till AFC Eskilstuna Fredrik!

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩