Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4

AFC Eskilstuna lånar Hadi Noori från HJK Helsingfors

AFC Eskilstuna lånar Hadi Noori från HJK Helsingfors

AFC Eskilstuna lånar Hadi Noori från HJK Helsingfors

AFC Eskilstuna har gjort klart med ett säsongslångt lån av den lovande mittfältaren Hadi Noori från HJK Helsingfors. Svensken är fostrad sen tidigare i AIK som han tillhörde mellan 2020 och 2023. Innan dess spelade han för IF VP Uppsala.
2023 såldes han till HJK Helsingfors i den finska högsta ligan och han spenderade den första säsongen i deras utvecklingslag. I år kommer han däremot alltså att spela för AFC Eskilstuna istället.

Så här sa William Loberg Bateman, Akademichef pojk AIK Fotboll i ett pressmeddelande om Hadi när han gick till HJK:
- Hadi har haft en väldigt fin utveckling i akademin under de senaste åren, både som spelare och människa. Det är med glädje och stolthet han väckt intresse från elitmiljöer och att han tar klivet in i en seniorverksamhet. Vägen till AIK:s representationslag ser olika ut och jag hoppas att detta är ett sådant steg för Hadi. Han kommer ansluta till en välfungerande miljö i Finland där han kommer ges alla förutsättningar att ta fortsatta kliv i sin utveckling.

Hadi Noori har redan anslutit till laget men det återstår att se om han spelar mot Enskede IK redan imorgon. Träningsmatchen mot Enskede börjar redan 09.30 på morgonen och grindarna öppnar 30 minuter innan. Ingen entréavgift.


Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩