Futsal4
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal4
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5

Helsingborg och AFC Eskilstuna är överens om Amar Muhsin

Amar Muhsin i matchen mot Jönköping Södra

Amar Muhsin i matchen mot Jönköping Södra · Foto: Tommy LS

Det är sista dagen på transferfönstret och Helsingborgs IF och AFC Eskilstuna har kommit överens om en övergång för anfallaren Amar Muhsin.

Jawad Al Jebouri kommenterar affären, - Självklart är det tufft att sälja en skytteligaledare som gjort det bra under årets Superettan mitt i säsongen, men tillslut så blev det här en bra och nödvändig ekonomisk affär för AFC Eskilstuna.

Amar kom till oss inför den här säsongen och har snabbt blivit en publikfavorit. Han presenterade sig snabbt på försäsongen med ett antal mål och målproduktionen har fortsatt i Superettan med tolv mål på arton matcher. Senast mot Örgryte när Amar snyggt gjorde 1-2 målet. Amars hårda arbete resulterade även i att han blev månadens spelare i Superettan i maj.

Hur känns det att flytta vidare till Helsingborgs IF?
- Jag är väldigt tacksam för att de vill ha mig och är riktigt glad då det är en anrik förening som jag har hört mycket gott om. Jag har sett HIF spela många gånger och gillar deras spelsätt.

Hur har din tid i AFC och i Eskilstuna varit?
- Min tid i AFC Eskilstuna har varit helt oförglömlig, något jag kommer att komma ihåg i resten av mitt liv. AFC var den enda elitklubben som trodde på mig och utan AFC så hade jag inte varit någonting.
Ett stor tack till alla i klubben, jag vill inte nämna några för att jag vill inte glömma bort någon, men spelare, ledare, fysteam, jag vill tacka alla för den här fantastiska tiden.

AFC Eskilstuna önskar Amar lycka till i framtiden!

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩