Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6

Inför AFC Eskilstuna mot Örebro SK

AFC-Örebro presenteras av Best Bemanning

AFC-Örebro presenteras av Best Bemanning

Idag är det dags för Örebro att gästa Tunavallen och matchvärd för dagen är Best Bemanning.

Örebro SK ligger och skuggar AFC Eskilstuna i tabellen. Två placeringar och två poäng och kan gå om AFC Eskilstuna om de vinner matchen.
I den senaste omgången så vann Örebro mot Västerås med hela 5-2 på Behrn Arena vilket är deras endaste vinst på de senaste fem matcherna. Utöver den så har man spelat lika i två och förlorat två.

Det finns många spelare att se upp med i Örebro, många stora namn som Ahmed Yasin, Kevin Walker, Jiloan Hamad och så vidare, det är också den sistnämnda som är Örebros bästa målgörare i år med sina sex mål på tjugo matcher.

I det sista mötet mellan lagen så vann Örebro med 1-0 efter ett mål av Vincent Thill i den 47:e minuten. Det var inte ett helt rättvist resultat utan AFC Eskilstuna spelade riktigt bra under matchen men fick tyvärr inte hål på hemmalaget. AFC förtjänade dock mer med tanke på hur det såg ut på plan.

Matchen börjar 13.00 på Tunavallen, grindarna öppnar som vanligt en timma innan avspark och stänger en kvart efter avspark. Det kan bli en del kö i biljettluckan så var på plats i god tid och köp gärna biljetten här istället för på Tunavallen.

Fullskalig visitation kommer att tillämpas och det kommer att ta lite mer tid än vanligt.
Bortasupportrar har sektion I. Ståplats med 900 platser. VÄLKOMNA!

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩