Futsal4
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal4
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5

Inför AFC - Trelleborgs FF

Trelleborgs FF gästar Tunavallen på måndag kl 19.00

Trelleborgs FF gästar Tunavallen på måndag kl 19.00 · Foto: Per Karlsson

På måndag är det dags för Trelleborgs FF att gästa Tunavallen. Matchen börjar 19.00 och vinnaren hakar på ordentligt i toppen med tanke på att det är många toppmöten i omgången.

Trelleborgs FF är ett lag i form och AFC behöver vara på topp om det ska bli tre nya poäng. Efter uppehållet så har Trelleborg imponerat med två vinster, mot serieledaren Halmstad och Norrby, samt oavgjort borta mot Örebro i den senaste omgången. Trelleborgs nuvarande form har gjort att de har klättrat i tabellen och de ligger nu sexa på samma poäng som AFC men med sämre målskillnad.

Trelleborg har endast förlorat tre matcher under hela säsongen, man har vunnit sex och spelat oavgjort i fyra, så det är ingen enkel uppgift för AFC på måndagkvällen. Trelleborgs FF är ett svårslaget lag.

AFC Eskilstuna måste ha koll på mittfältet. Där finns Mohammed Saeid (fyra assist, ett mål), Johan Blomberg (tre assist) samt Haris Brkic (två mål, en assist) Dessutom står Simon Amin och Herman Hallberg för två varsina poäng. Om AFC kan stoppa Trelleborgs mittfält så tar man bort ett tydligt anfallsvapen.
På anfallssidan finns Henry Offia med sex mål och två assist samt Nicolas Mortensen med fyra mål och en assist så AFCs mittbackspar kommer att få en svettig kväll.

AFC får ett par förstärkningar i och med att både kapten Karim Mammar och Felix Michel är tillbaka från sina avstängningar. Däremot får man klara sig utan York som är avstängd. Jawad Al Jebouri får ett angenämt problem på vänsterbacken med tanke på att Anton Ekeroth uppvisar storform just nu.

Matchbiljetter hittar ni här samt på AFC Live appen. Klackbiljetterna ligger på endast 80kr och vi hoppas att så många som möjligt kommer klädda i orange. Supportertröjor finns till salu för 100kr i kioskerna tack vare Front och Smartfront.

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩