Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5

Inför bortamötet med Dalkurd samt dagens trupp

Äntligen! Nu drar Superettan igång igen. Som vi har längtat! Idag åker AFC Eskilstuna till Uppsala för att möta Dalkurd FF på bortaplan.
Dalkurd ligger inför idag på 13:e plats i Superettan och tog senast en poäng borta mot Örgryte efter en sen kvittering av Göteborgarna.

Dalkurd har gjort en del förändringar under uppehållet. Bland annat så har de en ny huvudtränare i Amir Azrafshan. De spelade en träningsmatch under uppehållet mot Östersund och förlorade med 1-3.

AFC Eskilstuna och Dalkurd har mötts en hel del under åren. Dalkurd vann båda omgångarna mot AFC för två år sedan i Superettan med totalt 6-0 i mål. Däremot så vann AFC med hela 7-1 mot Dalkurd på försäsongen.

AFC´s trupp mot Dalkurd
Nick Wolters är tillbaka i truppen efter sin revbensskada. Han var inte med i träningsmatchen mot Sundsvall. Ny i truppen är också nyförvärvet Samir Maarouf. Lamin Sarr är tillbaka efter landslagsuppdragen.

1 - N. Wolters
27 - L. Sarr
30 - M. Uppenberg
3 - K. Mammar
6 - R. Williams
7 - S. Maarouf
8 - I. Shamoun
9 - A. Coffey
10 - A. Alsanati
13 - F. Michel
14 - J. Berhane
15 - V. Fors
16 - R. York
17 - A. Ekeroth
20 - L. Sabah
21 - M. Marques
23 - J. Manns
24 - V. Götesson
33 - A. Muhsin
43 - A. Hudu

Matchen börjar kl 15.00 på Studenternas. För er som inte kan se matchen på plats så visas den även på Discovery+. Smashit Sportsbar kommer även visa matchen på samtliga skärmar och där kan man även njuta av en AFC-burgare.

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩