SuperettanUnibet
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
Övrigt2
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
Övrigt2

Inför Norrby IF

Se AFC Eskilstuna mot Norrby IF imorgon på Tunavallen.

Se AFC Eskilstuna mot Norrby IF imorgon på Tunavallen.

Imorgon klockan 19.00 spelar AFC Eskilstuna mot Norrby IF hemma på Tunavallen. Beroende på hur det går i dem övriga matcherna ikväll och imorgon så har vi chansen att återta serieledningen.
Vi får tillbaka Mikael Marques till startelvan samtidig som Victor Fors är avstängd vilket åter igen betyder att vi får möjligheten att se en ny backlinje.

Norrby IF har blandat och gett lite under säsongsinledningen, startade säsongen riktigt bra men har haft svårt att stänga matcher. Senast mot Örgryte hade man ett stort spelövertag men fick bara med sig 1-1 på hemmaplan.

AFC spelade riktigt fin fotboll borta mot formstarka Halmstad men förlorade tyvärr med 2-1. AFCs första halvlek var fantastiskt bra och kan man komma upp i den nivån mot Norrby IF så finns det mycket goda chanser till tre poäng.

AFC Eskilstuna och Eskilstuna United har gått ihop för den här matchen och för Uniteds match mot Rosengård som spelas på fredag, genom att erbjuda dubbelbiljetter. Ni kan köpa biljett till båda matcher för endast 200kr (30% rabatt) Biljetter hittar ni här - https://afceskilstuna.ebiljett.nu/Tickets/Choose/217?S=0

Det vore jättekul om AFC-supportrar som inte brukar se Eskilstuna United tog chansen och går till matchen på fredag. United har börjat säsongen riktigt bra och har en möjlighet att gå om nuvarande serieledaren Rosengård vid vinst.

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩