Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6

Jawad Al Jebouri & Amar Muhsin nominerade till månadens tränare & spelare

Rösta på Jawad och Amar!

Rösta på Jawad och Amar!

Både Jawad Al Jebouri & Amar Muhsin har blivit nominerade till månadens tränare respektive spelare vilket är ett kvitto på den finfina starten som AFC Eskilstuna haft i årets upplaga av Superettan.

Så här lyder nomineringarna:

Månadens tränare
Al Jebouris AFC Eskilstuna inledde med fyra raka segrar innan man fick se sig besegrade av Skövde AIK i den femte omgången. Målen har flödat i de orangeklädda matcher och laget har gjort 13 mål än så länge

Månadens spelare
AFC inledde med fyra raka segrar innan det blev förlust mot Skövde AIK i den femte rundan. Amar Muhsin skuggar Cooper Love och Bohm i skytteligatoppen med sina fyra baljor än så länge. Mot Örgryte i den andra omgången gjorde han två mål när AFC vann med 4–3 och i mötet med Utsikten var det han som gjorde det avgörande tredje målet i 3–2 segern.

AFC Eskilstuna behöver er hjälp!
Del av bedömningen kring vem det är som får utmärkelsen är en omröstning bland supportrarna och vi behöver alltså er hjälp med att rösta på Jawad och Amar. Det kostar ingenting att rösta och ni behöver inte skapa något konto. Logga helt enkelt in med er facebookprofilens eller liknande och lägg er röst.

Lägg er röst här

Tack på förhand!

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩