Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4

Omorganisation i AFC Eskilstuna

Mikael Larsson lämnar AFC Eskilstuna, Melke Alan tar över som manager.

Mikael Larsson lämnar AFC Eskilstuna, Melke Alan tar över som manager.

Mikael Larsson slutar som sportchef i AFC Eskilstuna och Melke Alan tar över rollen som Manager. 

Jose Franco, klubbchef AFC Eskilstuna - Vi är jätteglada över att kunna presentera Melke som manager för AFC Eskilstuna, det är en roll som han har haft i andra klubbar med väldigt goda resultat och vi är lyckliga över att Melke har accepterat den här rollen.

Det innebär alltså att Mikael Larsson lämnar AFC efter 4,5 år i klubben. Mikael har varit en fantastisk hjälp för AFC Eskilstuna och har under sina år i klubben stöttat med sin kunskap och energi. Först som VD och sedan som sportchef.

- Det Mikael Larsson har presterat under försäsongen är otroligt, han har varit instrumental i att skapa en trupp som är slagkraftig men med en väldigt begränsad budget jämfört med tidigare år, berättar Jose Franco och tillägger, Mikael Larsson har varit en fantastisk tillgång för AFC Eskilstuna.. Vi tackar Mikael Larsson för allt han har gjort för AFC Eskilstuna under åren. 

- Efter fyra år i klubben så är det dags för mig att gå vidare, berättar Mikael Larsson och tillägger, - Det är kul att få avsluta genom att vara med att skapa den här truppen, alla nya spelare som har varit jätteroliga att jobba med. Jag vill också tillägga att det som förmodligen har varit bäst med de här åren är att jobba tillsammans med de samarbetspartners som vi har här i Eskilstuna. De har varit mer än bara partners för oss, dom är även våra vänner. De har varit helt otroliga under hela den här resan. Jag vill också tacka alla medarbetare som har varit med under de här åren. AFC Eskilstuna är en annorlunda klubb och det ska de vara. Önskar alla lycka i framtiden!

AFC Eskilstuna tackar Mikael Larsson för hans brinnande engagemang i klubben!


Nu ser vi fram emot en spännande säsong i Ettan Norra, hemmapremiären är på lördag den 6/4 kl 16.00.


Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩