Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4

Otto Ingham är klar för AFC Eskilstuna

Otto Ingham är klar för AFC Eskilstuna

Otto Ingham är klar för AFC Eskilstuna

Det andra nyförvärvet för dagen är den kvicke och tekniska yttern Otto Luis Ingham från Nya Zeeland. Otto har varit hos oss i stort sätt under hela försäsongen och har varit väldigt duktig i försäsongsmatcherna. Otto har spelat sina två sista säsonger i Ettan Södra för Ljungskile SK och gjorde det så pass bra att han blev uttagen till Morgondagens stjärna 2022.

Hittills under försäsongen har det blivit ett mål för AFC Eskilstuna. Det målet gjordes mot Nyköpings BIS.Välkommen till AFC Eskilstuna Otto, vad är dina första intryck av klubben?
- Jag har verkligen haft det bra här under min första tid och alla har varit väldigt hjälpsamma. Omgivningen som våra tränare håller på att skapa är kanon och jag ser fram emot en riktigt bra säsong.

Beskriv dig själv som spelare.
- Jag skulle beskriva mig som en teknisk spelare och någon som jobbar hårt för laget. Jag gillar att kombinera med mina lagkamrater för att skapa målchanser.

Du har ju varit med i en hel del matcher för oss men missade matchen mot IF Karlstad pga en förkylning. Först och främst, mår du bättre nu och vad tycker du om matcherna som har spelats?
- Tack, jo jag mår bättre nu. Jag tycker att vi har blivit bättre och bättre för varje vecka som har gått. Det är alltid svårt att bygga ett nytt lag från grunden men det är tydligt att vi kommer varandra närmre och närmre samt att vi tar emot tränarstabens idéer och tankar.

Vad är dina personliga mål för säsongen?
- Jag hoppas att jag kan bidra med så mycket som möjligt genom både mål och assister. Jag vill hjälpa klubben att komma tillbaka till där AFC hör hemma.

Slutligen, sommar i Nya Zeeland eller vinter i Sverige?
- Hm, svårt men jag tror att NZ vinner med en hårsmån.

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩