SuperettanOBOS
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
Övrigt2
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
Övrigt2

Se AFC vs Norrby och United vs Rosengård

Köp biljett och se både AFC Eskilstuna och Eskilstuna United för endast 200kr

Köp biljett och se både AFC Eskilstuna och Eskilstuna United för endast 200kr

Hur ofta kan man se toppfotboll två dagar i rad i Eskilstuna? Det händer nu i veckan. På torsdag är det AFC Eskilstuna mot Norrby IF och AFC kan återta serieledningen i superettan. På fredag spelar Eskilstuna United en riktig toppmatch mot serieledaren Rosengård och kan gå om dom i damallsvenskan. Två fantastiskt spännande matcher. AFC Eskilstuna och Eskilstuna United har gått samman inför dessa matcher och erbjuder besökarna att se båda matcher för endast 200kr (30% rabatt) Om ni köper biljetten från AFC så gäller stolsangivelsen på biljetten den matchen medan biljetten gäller som inträde på Uniteds match på fredagen, där får man däremot sätta sig på en ledig stol. Vice versa gäller för dom som köper biljetten av Eskilstuna United.

– Vi kände att det vore roligt att göra någon reklam ihop, att man ska gå på varandras matcher och stötta båda lagen. Så tanken med det här är att de som bara hade tänkt att gå på en av matcherna, nu ska gå på båda matcherna, säger Peter Harich, medieansvarig i AFC Eskilstuna till Eskilstuna Kuriren, och fortsätter:

– Vi vill visa att vi är två klubbar som gör det här tillsammans, som vill samarbeta ännu mer och visa Eskilstuna att vi inte är två helt skilda föreningar.

Vi vill locka fler personer till Tunavallen och visa att vi i Eskilstuna har två fotbollslag på hög nivå. Vi tror att vårt samarbete kommer att vara gynnsamt för både våra klubbar och för Eskilstuna, säger Elina Gustavsson, kommunikationsansvarig i Eskilstuna United.

Köp biljett till båda matcher här - https://afceskilstuna.ebiljett.nu/Tickets/Choose/217?S=0

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩