SuperettanUnibet
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom7
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
Lagen
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom7

Skön bortavinst mot Västerås SK

AFC vann borta mot Västerås SK med 1-2

AFC vann borta mot Västerås SK med 1-2 · Foto: Tommy LS

En otroligt skön vinst borta mot VSK med 1-2. AFC började riktigt bra och pressade Västerås. Det var också AFC som hade dom bästa chanserna under första halvleken. På en av chanserna gjorde Simon Karlsson Adjei 0-1 och det var också det resultatet som stod sig till halvtid. Tyvärr så skadade sig Eddie Tran tidigt i matchen när han landade olyckligt på axeln och byttes ut. In istället kom Ishak Shamoun.

AFC var även det bättre laget i inledningen av den andra halvleken och fick en handfull halvchanser. Samir Maarouf kom in istället för Emmanuel Duah på högersidan och Armin Culum och Mattias Mitku bytte av Simon Karlsson Adjei samt Oskar Lindberg. Hussein Cabdi Mohammed kom in istället för Marcelo Palomino som hade varit ett ständigt hot i hela matchen.

Halvvägs in i halvleken kom Samir Maarouf loss och spelade snyggt fram bollen till Armin Culum som kunde göra sitt första mål för klubben.

VSK reducerade med kvarten kvar av matchen och hade en hel del press mot slutet av matchen men fick aldrig någon riktigt het chans att kvittera.

Startelvan
Wahlfrid Nilsson
Jesper Modig
Zeki Fryers
Emmanuel Duah (Samir Maarouf)
Marcelo Palomino (Hussein Cabdi Mohammed)
Eddie Tran (Ishak Shamoun)
Anton Ekeroth
Abdul-Halik Hudu
Oskar Lindberg (Mattias Mitku)
Simon Karlsson Adjei (Armin Culum)
Leo Lif

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩