Samarbeta med AFC Eskilstuna

Att sponsra en idrottsverksamhet idag är inte bara en fin gest mot klubben och den verksamhet som bedrivs. Det finns också ett mycket stort marknadsvärde för dig och ditt företag.

När vi år 2017 spelade i Sveriges bästa fotbollsliga, Allsvenskan, hade vi totalt över säsongen 28 miljoner tv-tittare som såg AFC Eskilstuna spela på Tunavallen. En siffra som innebar att vi var det sjätte laget av totalt 16 med flest tv-tittare.

Enligt det världsledande företaget inom Revision och konsulting EY gav en allsvensk fotbollsmatch år 2017 i snitt tillbaka 7,6 miljoner kronor tillbaka till stadens näringsliv. 

För oss är det viktigt att du som partner till AFC Eskilstuna är medveten om hur ditt företag kan gynnas genom att associeras med oss. I slutändan är det du som företag, eller som vi säger ”kunden”, som ska vara trygg och nöjd med hur samarbetet fungerar. Är det någonting som du tycker fungerar mindre bra, tveka i så fall inte att höra av dig till någon i klubben och dela med dig av dina åsikter. Vi har ambitionen att hela tiden utvecklas och anpassa oss till marknaden och kunden, därför är dina åsikter viktiga.

Med dig som samarbetspartner och alla supportrar är vi övertygade om att vi tillsammans kan skapa långsiktiga framgångar för dig, AFC och staden Eskilstuna!

Kontaktuppgifter:

Tommy Sundholm – Marknadsansvarig

[email protected]

070-640 91 15

 

 

© Copyright 2018. Designed by Doctype