SuperettanNordic Choice
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
Övrigt2
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
Övrigt2

Inför AFC Eskilstuna - Skövde AIK

Alla skolelever och deras föräldrar (fribiljetterna) ska använda ingången närmast Nattkröken

Alla skolelever och deras föräldrar (fribiljetterna) ska använda ingången närmast Nattkröken

Imorgon i den femte omgången väntar obesegrade Skövde AIK på Tunavallen. Avspark 15:00. Alla sektioner öppnas upp förutom sektion K. Vi väntar oss mer publik än vanligt och vi ber er att respektera reglerna som finns på arenan. Gaj och Front & Smartfront i samarbete med AFC Eskilstuna bjuder alla grundskoleelever och deras föräldrar på en biljett, korv och dryck. För att få ta del av denna gratisbiljett så ska ni ta er till entré G&H som är närmast hamburgerrestaurangen Nattkröken. Är du en av dem första 500 eleverna som dyker upp så får du en AFC T-shirt av klubben! Det kommer dessutom finnas T-shirts i vuxenstorlekar till försäljning på arenan så köp en och hjälp oss genom att klä läktaren i orange! Vi vill också passa på att påminna om att Tunavallen är kontantfri.

Bortasupportrarna har 900 platser reserverade på sektion I enligt reglementet och ingången finner ni vid riktning mot Västeråsvägen. Innan ni kliver in i arenan kommer ni att visiteras. Vad som är förbjudet finner ni via länken till reglerna ovan. Ackrediteringsentrén är vid Krongatan på långsidan av läktaren (röd dörr).

Skövde AIK har precis som AFC Eskilstuna, gått som tåget i Superettan hittills och är obesegrade. Jack Cooper Love är i strålande form och leder skytteligan just nu med sina fem fullträffar. Linus Mattsson leder dessutom assistligan men om man kan ta bort dessa två ur matchen så ser det lite tunnare ut bakom. AFC Eskilstuna har fler personer i topp i assistligan och Muhsin ligger just nu tvåa i skytteligan.

AFC har en del avstängningar och skador på nyckelspelare och matchen mot Skövde kommer att bli tuff men Jawad Al Jebouri menar att man kommer att få ihop en riktigt konkurrenskraftig startelva.
- Vi går för vinsten, det gör vi alltid.

Vi hoppas på en riktig publikfest imorgon och ser gärna mycket orange på läktaren. Publiken är den tolfte spelaren och betyder otroligt mycket. Tack till våra samarbetspartners Front, Smartfront, Gaj, Rapid och Husby Plåt för att ni gör den här fotbollsfesten möjlig!

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩