Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4

Äntligen dags för hemmapremiär!

AFC Eskilstuna mot IF Karlstad Fotboll. Nu på lördag kl 16.00

AFC Eskilstuna mot IF Karlstad Fotboll. Nu på lördag kl 16.00

Nu på lördag kommer IF Karlstad Fotboll på besök till Tunavallen och det är äntligen dags för hemmapremiär. Matchen startar 16.00 och grindarna öppnar en timma innan avspark. Det är entre E/F som gäller för den här matchen och biljetter kan ni köpa i förväg via https://afceskilstuna.ticketco.events/se/sv/e/afc_eskilstuna__if_karlstad.

Det går även att köpa biljetter i biljettluckan närmast entre E/F. Där kan man med fördel betala via Swish.

AFC Eskilstuna förlorade som bekant premiärmatchen mot topptippade Nordic United men för alla som såg matchen så var det inte långt ifrån att det kunde ha gått åt det andra hållet. Trots två tidigt insläppta mål i den första halvleken så jobbade AFC Eskilstuna sig tillbaka in i matchen vilket ledde till att man kunde reducera via Otto Ingham i början på den andra halvleken. AFC Eskilstuna hade sedan momentum i matchen och ett flertalet chanser att kvittera. Hade man gjort det så kanske man hade kunnat ta alla tre poängen med sig hem till Eskilstuna men nu kom det istället en kalldusch.

För motståndet på Lördag står IF Karlstad Fotboll som hade en riktigt bra premiärmatch mot Hammarby Talang FF. En match som dom vann med 2-0 efter mål av Jonathan Johnsson och Jose Segura Bonilla. Båda målen gjordes i den andra halvleken.

Viktigt!
Det är inte tillåtet att ta med väskor in på den offentliga tillställningen.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen. Undantag får

också göras för personer med barn som har behov av skötväska.

Väskor som är tillåtna kontrolleras innan besökaren går in på tillställningen.

Varmt välkomna till Tunavallen på lördag!

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩