SuperettanOBOS
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6

AFC Eskilstuna bjuder alla lokala idrottsföreningar på match

AFC Eskilstuna bjuder alla idrottsföreningar i staden på biljetter mot Örgryte den 16/9

AFC Eskilstuna bjuder alla idrottsföreningar i staden på biljetter mot Örgryte den 16/9

AFC Eskilstuna är en viktig samhällsaktör i norra Södermanland och vi arbetar med olika hållbarhetsprojekt för att stärka vår region. Vi tror att fotboll och idrott generellt har en stark kraft att förbättra människors liv. Det kan exempelvis vara genom en bättre hälsa eller genom att lämna utanförskap för att ingå i en gemenskap. Våra sociala engagemang främjar integration och ger barn och unga en glädjefylld och hälsosam fritidsaktivitet.

Som ett led i detta arbete vill vi bjuda in samtliga idrottsföreningar från vårt närområde, oavsett vilken idrott man bedriver, kostnadsfritt till vår hemmamatch mot Örgryte IS lördag 16 september kl. 13.00.

– AFC är en del av SEF (Svensk Elitfotboll) och vi vet vilket enormt arbete som krävs för att bedriva föreningsverksamhet. Vi vill belöna det fantastiska arbete som alla föreningar gör för barn och ungdomar, men också uppmärksamma alla ideella ledare som gör föreningslivet möjligt, säger Peter Harich, Hållbarhetsansvarig i AFC Eskilstuna.

Hjälp oss att fylla Sektion H som helt och hållet kommer att vara dedikerad till att hylla det fantastiska arbete som föreningslivet gör för vårt samhälle.

Är ditt lag eller din förening intresserade av att komma på matchen? Gör så här:
1.    Kontakta niklas@afc-eskilstuna.se och skriv ”Föreningsmatchen” i ämnesraden
2.    Uppge följande information:
– Vilken förening ni tillhör
– Åldersgrupp
– Antal biljetter ni önskar
– Kontaktuppgifter & kontaktperson

Din ansökan om biljetter måste vara oss tillhanda senast torsdag 14 september kl. 13.00. Biljetterna skickas till den e-postadressen ni anger som kontaktperson.

AFC Eskilstunas arbete med hållbarhet är i samarbete med Terra AB, Best Bemanning samt SSG.

Den här matchen presenteras av Your Ability AB som dessutom bjuder dom 150 första barnen på en gratis T-shirt samt de 500 första barnen på fika.

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩