Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal2
Akademi Junior3
Akademi Ungdom4

AFC Eskilstuna skriver kontrakt med Tristan Hedman

Tristan Hedman är klar för AFC Eskilstuna

Tristan Hedman är klar för AFC Eskilstuna

Tristan Hedman är klar för AFC Eskilstuna. Den vänsterfotad mittfältaren kommer närmast från italienska serie D-klubben Correggese där han spenderade vintern. Innan dess har Tristan varit verksam i, Österlen FF, Åtvidabergs FF, Nocerina, Monza U19 samt Örebro SK U19.

Mittfältaren som dessutom kan spela som vänsterback har varit hos AFC Eskilstuna under försäsongen men tyvärr haft lite skadekänningar som gjort att han endast har kunnat delta i någon träningsmatch. De som såg honom spela då blev imponerade av hans fart och energi.

Tristan är en bra skolad och explosiv fotbollsspelare med hög fart och som har en bra inläggsfot berättar Melke Alan och fortsätter, - han tillför också mycket energi i truppen vilket är viktigt.

Välkommen till AFC Eskilstuna Tristan! Hur känns det?
- Det känns riktigt bra, jag visste redan från dag ett att jag ville vara här. Alla i laget har varit väldigt välkomnande och tagit hand om mig jättebra. Jag tycker också att tränarna har varit fantastiska och målat upp en bild av vad klubben vill åstadkomma. Jag kände mig hemma direkt!

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
- Jag är vänsterfotad, Jag har spelat mest som ytter men den senaste tiden som ytterback. Jag gillar att komma i en mot en-situationer på kanten och få chansen att slå hårda inlägg. Sen gillar jag också att komma till egna avslut.

Det har ju sett riktigt bra ut på försäsongen, varför tror du att det har sett ut som det gör?
- Alla spelare har samma ambitioner, vi är ett ungt lag men vi är väldigt passionerade och hungriga.

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩