Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6

AFC Eskilstuna tackar André Alsanati för den här gången!

André Alsanati går till IK Sirius FK

André Alsanati går till IK Sirius FK · Foto: Per Karlsson

AFC Eskilstuna tackar André Alsanati för den här gången. Ny klubbadress för Eskilstunasonen blir IK Sirius FK i Allsvenskan. - Det är ett jättebra steg för André berättar Jawad Al Jebouri och tillägger - han har växt ur Superettan och är redo för andra utmaningar. Det ska bli ett enormt nöje att se André utmana de allsvenska försvararna och jag tror att han kommer att bli en huvudvärk för många försvar framöver.

Även om det är ledsamt att se André lämna AFC så är vi som klubb väldigt stolta över hans utveckling som spelare, han har ett väldigt stort hjärta för klubben och dess supportrar och även om det är över för den här gången så skulle vi inte alls bli förvånade om vi får se honom i orange längre fram i karriären.

Grattis till kontraktet André
- Tack så mycket! Det känns riktigt bra att ta nästa steg, Jag har verkligen älskat min tid i AFC men nu är det dags att testa något annat.

Hur mycket betyder AFC för dig egentligen?
- AFC betyder verkligen allt. Utan AFC så hade jag inte fått den här chansen att utvecklas som spelare och inte blivit redo att ta det här klivet. Det har varit väldigt givande att spela med AFC och möta lagets supportrar. Folk som bryr sig och känner något för laget. Att få spela under Jawad har varit otroligt lärorikt!

Du nämner Jawad, vilken roll har han haft i din utveckling?
- Jawad har varit enorm, jag kom från en jobbig tid och blev väldigt välkomnad in i AFC utav både honom och Alex Ryssholm. Jag känner att jag har fått ett stort förtroende att spela min fotboll och vi har haft en väldigt bra relation. En ärlig relation där Jawad är väldigt rak på sak, man får höra när man har gjort något fel men man får också beröm när man gör rätt. Det har utvecklat mig och mitt spel.

Sirius då, hur ser du på deras chanser framöver?
- Jag tror verkligen att Sirius kan ta ett kliv framåt och fortsätta att spela sin fotboll. Det är ett jättebra kliv för mig och jag är glad att få chansen med dom.

Till slut, är det något du vill tillägga?
- Jag vill verkligen tacka alla för den här gången. Lagkamraterna, ledningen, supportrarna, tisdagsklubben som tar sig tid att komma och se oss träna. De har ett jättefint engagemang i klubben.

Men visst skulle det få vara kul att komma tillbaka och avsluta karriären med AFC?
- Det vore en dröm att komma tillbaka efter en lång karriär och avsluta här hemma.

Stort tack André Alsanati och lycka till med fotbollen framöver!

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩