Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6

AFC Eskilstuna värvar Armin Culum från IFK Hässleholm

Armin Culum är klar för AFC Eskilstuna

Armin Culum är klar för AFC Eskilstuna · Foto: IFK Hässleholm

Eskilstuna Kuriren skrev redan i februari att Armin Culum 18 kunde vara på väg till AFC. Det var i samband med att mittfältaren bekantade sig med klubben under februari. Nu har det blivit av vilket innebär att AFC Eskilstuna värvar Armin från IFK Hässleholm som huserar i division 2.

Armin är en mycket lovande offensiv mittfältare som varit uttagen till det svenska ungdomslandslaget tidigare. Han gjorde succé för IFK Hässleholm i fjol och anses av många att vara en av de största talangerna i division 2. I fjol blev han dessutom nominerad till bästa mittfältare i division 2 södra Götaland och Armin är dessutom nominerad för samma pris i år också.

- Armin var här och tränade med oss innan säsongen eftersom vi ville ta oss en ordentlig titt på honom. Han visade redan då att han är en mycket talangfull och lovande mittfältare och vi har haft fortsatt koll på honom under den här säsongen. Vi är glada över att kunna skriva kontrakt med honom nu inför nästa säsong, säger Jawad Al Jebouri.

- Jag var och bekantade mig med klubben i en vecka tidigare i år och jag tror att jag klarar den omställningen, berättar Armin för IFK Hässleholms hemsida

Kontraktet är på 4 år och Armin ansluter till laget i januari.

Vi återkommer med en intervju med Armin vid ett senare tillfälle.

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩