Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5

Samir Maarouf klar för AFC Eskilstuna

Den 21-åriga mittfältaren har skrivit på för AFC, kontraktet gäller från den 15 juli och är på 3,5 år. Innan dess så lånar AFC Eskilstuna Samir som därmed är spelklar redan mot Dalkurd på söndag.

Samir Maarouf kommer närmast från BK Häcken och har erfarenhet av spel i Allsvenskan. Samir har även spelat i den svenska cupen samt i UEFA Europa Conference League.

Jawad Al Jebouri - Samir är en spelare som vi har haft ögonen på länge. Han spelade mot oss förra säsongen när han var utlånad till Vasalund och gjorde det jättebra. Sen blev han återkallad till BK Häcken och spelade en hel del i Allsvenskan under hösten. Vi är jätteglada över att vara överens med honom nu!

Det känns jättebra att komma till AFC, jag har sett AFC spela en hel del i år och det ser riktigt bra ut. AFC spelar en teknisk och snabb fotboll, gillar att ha mycket boll och vill attackera med många spelare och det passar mig perfekt säger Samir Maarouf.

Samir är en spelare som kommer att passa in perfekt i sättet som vi vill spela på. Han kommer att tillföra massor med sin kreativitet och sin tekniska skicklighet tillägger Jawad Al Jebouri

Samir Maarouf är en kvick och teknisk spelare som kan avsluta med båda fötterna. Han klassas först och främst som vänsterytter med offensiva kvalitéer.

AFC Eskilstuna välkomnar Samir och för er som är nyfikna på att se honom spela så kan ni se honom här. Ni kan även läsa mer om honom på hans wikipediasida.

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩