SuperettanSelect
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6

Tråkig förlust mot Trelleborgs FF

Bilden är från hemmamötet mot Trelleborg

Bilden är från hemmamötet mot Trelleborg · Foto: Tommy LS

AFC Eskilstuna åkte tyvärr på den tredje förlusten sen sommaruppehållet borta mot Trelleborgs FF. Det var en riktig 6 poängsmatch som vi tyvärr inte kom upp i vår normala nivå på. Passningarna satt inte, tempot satt inte, mottagningarna satt inte och så vidare.

Det kändes som att AFC Eskilstuna hade kontroll på matchen under den första halvleken som också blev mållös men efter halvtid så fick Trelleborgs FF in ett par mål. Det första var en kylig chip över Nick Wolters i målet som Mattis Adolfsson skulle rädda 999 gånger av 1000 men den här gången halkade han tyvärr till i gräset och såg bollen snöpligt gå in bakom honom. Det andra målet skulle kunna vara offside om man ser det med oranga glasögon.

AFC Eskilstuna kom inte upp i sin normala nivå men var inte chanslösa för det, framför allt i den första halvleken då Aliyu Yakubu missade att Armin Culum var helt fri och istället försökte avsluta själv. Marcelo Palomino tog en fräck frispark som hade blivit mål om han bara hade siktat lite bättre. (Känns som att han har en farlig frispark i varje match)

Nu går laget på en lite längre ledighet och kommer sedan tillbaka om en vecka för att träna innan matchen hemma mot Örgryte den 16/9. Ytterligare en viktig 6-poängsmatch.

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩