SuperettanUnibet
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6

Truppen mot Trelleborg

Ishak Shamoun i den förra matchen mot Trelleborg

Ishak Shamoun i den förra matchen mot Trelleborg · Foto: Tommy LS

På söndag är det dags för AFC Eskilstuna att möta Trelleborg på bortaplan. Ett Trelleborg som för närvarande ligger på en elfte plats i tabellen. Sedan sommaruppehållet har Trelleborg endast tagit en vinst samtidigt som man har förlorat tre och spelat lika i fyra. Jämför det med AFC Eskilstunas fyra vinster, två lika och två förluster så förstår man att det är skillnad mellan lagen i formtabellen. AFC Eskilstuna på en femte plats sedan sommaruppehållet och Trelleborg på en fjortonde plats. Det innebär inte att man ska ta lätt på den här matchen. Trelleborg är ett bra superettanlag med en stark trupp och det är alldeles för lite som står mellan lagen i Superettan för att tro att någon match ska vara enkel.

Sist lagen möttes blev det 1-0 till AFC Eskilstuna på Tunavallen i en väldigt tajt match som avgjordes från straffpunkten efter att Armin Culum revs ned i straffområdet. Straffen slogs sedan in av Marcelo Palomino. Vi får hoppas på ett lika bra resultat mot Trelleborg på söndag.

AFC Eskilstuna åker ner till Trelleborg redan under lördagen för att få den bästa möjliga uppladdningen inför den här matchen och det här är spelarna som ingår i truppen:

Nick Wolters
Famara Touray
Wahlfrid Nilsson
Robin Sundgren
Zeki Fryers
Jesper Modig
Hussein Cabdi Mohammed
Ryan Williams
Marcelo Palomino
Mattias Mitku
Aliyu Yakubu
Oskar Lindberg
Ishak Shamoun
Ludwig Malachowski
Emmanuel Duah
Ali Suljic
Armin Culum
Mattis Adolfsson
Abdul-Halik Hudu

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩