Futsal4
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget
Futsal4
Akademi Junior3
Akademi Ungdom5

Vi välkomnar Wahlfrid Nilsson till AFC

Vi välkomnar Wahlfrid Nilsson till AFC-familjen!

Vi välkomnar Wahlfrid Nilsson till AFC-familjen! · Foto: AFC Eskilstuna

Wahlfrid Nilsson är en ung (19) och talangfull målvakt som vi har värvat från KSF Prespa Birlik i division 3 Södra Götaland, tidigare har Wahlfrid representerat Ystads IF och Tomelillas IF. Wahlfrid har stått i 12 matcher för Prespa Birlik hittills under säsongen och värvas in till AFC på utveckling.

Jawad Al Jebouri kommenterar målvaktsläget i klubben:
- Vi är nöjda över utvecklingen på våra målvakter och vi har kommit till en fas där de behöver mer speltid på dem på grund av situationen idag där Nick har gjort det fantastiskt bra i Superettan, vi kommer söka möjligheter för våra målvakter att kunna spela kontinuerligt någonstans samtidigt som vi behöver ha kvar målvakter i vår egna verksamhet.
Jawad fortsätter
- Vi hittade Wahlfrid via vårt nätverk som vi har över hela Sverige där vi lyckats fånga upp hans potential och talang och väljer därför att passa på att värva honom.

Vi fick en liten pratstund med Wahlfrid under träningen:
- Det känns bra att komma till AFC, det är ett stort steg att ta sig från division 3 till Superettan så det ska bli spännande att både visa och se vad man går för. Förhoppningsvis får man vara med att hjälpa klubben uppåt.
Ni hade ingen ordentlig målvaktsträning i Prespa Birlik, hur känns det då att komma till AFC där man får den möjligheten?
- Det känns jättebra att få möjlighet att kunna utvecklas i en sån miljö och förhoppningsvis känna att kurvan går uppåt.

Vi välkomnar Wahlfrid Nilsson till AFC!

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩