AFC Eskilstuna och Eskilstuna United samarbetar i sommar

AFC Eskilstuna och Eskilstuna United inleder ett samarbete i sommar

AFC Eskilstuna och Eskilstuna United inleder ett samarbete i sommar

Eskilstuna United och AFC Eskilstuna inleder ett stort sommarsamarbete för stadens ungdomar. #sommarlovsfotboll innebär att vi tillsammans kommer att hålla spontanfotboll och andra roliga sommarlekar med barn i Skiftinge, Brunnsbacken, Lagersberg, Fröslunda samt på Årby IP. Alla är självklart välkomna att komma och sparka lite boll med oss.

AFC Eskilstuna och Eskilstuna United inleder ett samarbete under sommaren för att aktivera stadens ungdomar. Tanken med projektet är att befinna sig ute i olika områden i Eskilstuna under hela sommaren för att uppmuntra ungdomar till rörelse och lagsamarbete. Vi vill skapa en trygg sommaraktivitet för stadens ungdomar tillsammans med vuxna människor. En aktivitet fylld av glädje, gemenskap och fotboll. 

Vi riktar oss i första hand mot de som är lite yngre men alla är såklart välkomna. Förhoppningen är att så många ungdomar som möjligt ska vilja träffa oss och spela lite fotboll och då tror vi att det är bra att vi gör det här tillsammans, för att kunna locka alla, oavsett könsidentitet. 

Båda föreningar kommer att ställa upp med både A-lagsspelare samt spelare från våra akademier. 

 

 

I Skiftinge, Lagersberg, Fröslunda samt Brunnsbacken kommer föreningarna bjuda på dricka, På Årby IP kommer vi dessutom erbjuda en lättare lunch i form av grillat samt mellanmål. 

 

Välkomna!

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩