SuperettanOBOS
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
U17
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6

Förebyggande arbete med inre hälsa

Nina Berglund, NB Fysio

Nina Berglund, NB Fysio

AFC Eskilstuna har inlett ett samarbete med NB Fysio som drivs av leg. Fysioterapeut Nina Berglund. Detta innebär att NB Fysio kommer att jobba återkommande med AFC Eskilstunas A-lag samt med P17 och P19 under 2023 med frågor som berör mental hälsa.

- Detta är ett förebyggande arbete för att se till att spelarna mår bra då vi är väl medvetna om att man måste vara på topp i alla avseenden för att kunna prestera sitt bästa på plan vecka ut och vecka in berättar Jawad Al Jebouri

Genom samtal, föredrag och övningar kommer vi närma oss de här frågorna, kunskap och en vilja att få inre harmoni, hur man mår inombords, kommer inte bara göra att man mår bättre mentalt utan prestationen på plan förbättras också.

-Att AFC väljer att ta in mig visar att de värnar om spelarna, inte bara deras prestation. Vårt arbete kommer motverka “machokultur” och förhoppningsvis föra spelarna ännu närmare varandra genom att få en större förståelse för varandra, berättar Nina Berglund.

Nina har även en bakgrund som fotbollsspelare. Idrott och hälsa har alltid varit centralt. I företaget erbjuds olika behandlingar så som bland annat stresshantering, yogamassage, indisk massage, olika sorts grupper och workshops.

Följ gärna NB Fysio på de sociala medierna.
Instagram, @nbfysio
Facebook; NB fysio

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩