Så nu - skörda sen, AFC Eskilstuna samarbetar med RF-SISU!

AFC och RF-SISU krokar arm! På bild fr vänster - Alex Edberg, Rickard Lindberg, Erika Karlsson, Niklas Karlsson och Jose Franco

AFC och RF-SISU krokar arm! På bild fr vänster - Alex Edberg, Rickard Lindberg, Erika Karlsson, Niklas Karlsson och Jose Franco · Foto: AFC Eskilstuna

Ledare utbildas i Så först - Skörda senare

Ledare utbildas i Så först - Skörda senare

Ledare utbildas tillsammans med RF-Sisu

Ledare utbildas tillsammans med RF-Sisu

AFC Eskilstuna har sen en tid tillbaka påbörjat ett samarbete med Rickard Lindberg från RF-Sisu för att utbilda alla spelare, ledare och övriga personer inom organisationen.

Alla ledare i akademin har genomgått en utbildning med Rickard där vi jobbar med ett utbildningsprogram som ledarna sen ska ta med sig ut och genomföra med ungdomslagen.

Programmet heter Så nu – Skörda sen och består av 10 pass där vi jobbar med den mentala biten av att vara idrottare. Till exempel jobbar vi med målbilder, självförtroende, miljö, känslor, tankar, beteenden men framför allt, DRÖMMAR.

Utöver detta så gör vi även föräldrautbildningar, prestationsutbildningar, föreläsningar och arbete med kost och återhämtning samt mediaträning.

- Rickard och Sisu har stöttat mig och mina ledare och vi ser framemot ett långt och hållbart samarbete berättar Akademichef Erika som har hittat sitt bollplank.

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩