SuperettanSelect
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6
AFC Eskilstuna
AFC Eskilstuna
A-laget Futsal
Futsal3
Akademi Junior3
Akademi Ungdom6

AFC Futsal säkrade kontraktet till SFL

Tummen upp till fortsatt spel i SFL nästa år.

Tummen upp till fortsatt spel i SFL nästa år. · Foto: Tommy LS

Matchen mot Västerås började inte så bra utan Västerås kunde gå upp till en 3-0 ledning genom mål i den 1:a, 4:e och 9:e minuten. Det var inte förens i den andra halvleken som AFC Eskilstuna vaknade till. Muhammad Monier Jabar Jabar gjorde 3-1 i den 21:a minuten, Fabian Yalda fick in 3-2 i den 28:e minuten Muhammad Monieer Jabar jabar kvitterade i den 29:e minuten och Ayoub Abassi gav AFC ledningen i den 31:a minuten.

Västerås gick över på jokerspel och AFC klagade på att målvakten hade en mörkblå tröja på sig. Man kan förstå det, det var otroligt svårt att se skillnaden på Västerås målvakt och sina egna spelare eftersom man hade sina svarta ställ på sig i den här matchen. Det var också Västerås målvakt som kunde kvittera med endast 3 minuter kvar att spela.

Västerås fortsatte att spela jokerspel och i den 38:e minuten fick AFC chansen att göra mål i öppet mål. Västerås målvakt skyndade sig hemåt och stoppade AFCs skott utanför målområdet med sina händer vilket resulterade i en utvisning och väldigt arga miner från AFC-spelare och bänken.

I den 39:e minuten fick fock AFC revansh när Kenny Tran kunde sätta vinstmålet. AFC vann matchen med 4-5 och säkrade spel i den högsta ligan till nästa år. Grattis grabbar!

Skribent:Peter Harich
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩